top of page

Peregrinació Mengívol a Tarradelles

Peregrinació al Mas Alba “4” Terradelles, Plà de l'Estany, Girona.

Tenacitat, treball, superació, esforç i recompensa, honestedat i ètica, talent, estudi, audàcia, curiositat, imaginació, sensibilitat, saviesa, humilitat, territori, tradició, respecte, cultura i compromís, son part dels requisits dels prop de 30 productors que formen part de la família de mengívol aliments i sensacions.


Dilluns 30 de maig ens vàrem reunir en peregrinació els proveïdors de Mengívol, aliments i sensacions. Gràcies a En Manel de Mengívol, a En Martí i família del Mas Alba, formatgeria que al mateix temps es un establiment lacto-turistic. Disposa de sis acollidores habitacions per acollir els hostes, elabora els seus formatges artesans amb la llet de les cabres de la granja familiar, ubicada a pocs metres del Mas. Una família que sap treballar amb passió els productes de la seva terra.


Productors de proximitat, fins i tot alguns de la Catalunya nord i França vàren portar ostres, vi ecològic i altres delicateses. Conserves, fruita, verdures, arròs, sorbets, cervesa, most, vi, cava, vermut, formatge de la casa, carn de cabrit de la casa, etc,


Vàrem fer el vermut amb Chappó i els formatges de la casa, dinar amnb amanida fresca i cabrit cruixent degustant alguns dels vins naturals amb els seus productors i meló de postre per baixar l'àpat. Després a treballar fins passades les nou del vespre i finalment una gran festa. Estupendo!!!


En aquest esdeveniment l'equip Chappó vàrem presentar oficialment el nou Chappó blanc especial en terres Gironines.



bottom of page